• חדשות
    • מהארץ
    • חדשות מקומיות
  • משפט ופלילים
  • צבא וביטחון
  • כלכלה
  • יהודה ושומרון
    • אריאל
    • חדשות מטה בנימין
    • חדשות מגוש עציון
    • חדשות מחברון וחבל יתיר
  • חפש עסק
תפריט
  • חדשות
    • מהארץ
    • חדשות מקומיות
  • משפט ופלילים
  • צבא וביטחון
  • כלכלה
  • יהודה ושומרון
    • אריאל
    • חדשות מטה בנימין
    • חדשות מגוש עציון
    • חדשות מחברון וחבל יתיר
  • חפש עסק
ד"ש מהשומרון עם יפעת אריאלי - לחץ לצפייה
צרכנות
אוכל
זוגיות
תעופה
תיירות
דעות
תרבות
משפטי
נומרולוגיה
ילדודס
שיווק
בריאות
עיצוב
יהדות
סטיילינג
גינון
נדל"ן
גרפיקה
פרסם כאן
כתבים
ראשי » משפט ופלילים » איתמר בן גביר תובע מיליון שקלים מערוץ 7

איתמר בן גביר תובע מיליון שקלים מערוץ 7

אוהד לוין 17/06/2020 13:25

תביעה של כמיליון שקלים הוגשה על ידי עו"ד איתמר בן גביר כנגד ערוץ 7. בכתב התביעה, טוען בן גביר כי ערוץ 7 שפך את דמו כשפרסם כי הוא סוכן שב"כ תחת הכותרת "גילת בנט: איתמר בן גביר הוא סוכן שב"כ".

 

 

בן גביר אומר הבוקר כי ערוץ 7  הסתתר באופן "שפל"  מאחורי כתב ההגנה שהגישה גילת בנט במסגרת תביעת לשון הרע נגדה. עוד אמר בן גביר כי ערוץ 7 עלה מדרגה והלבין את פניו ברבים בפרסום כתב ההגנה." למעשה   הוצאתם את שמי לרעה, פרסמתם דבר שקר מכפיש, שלמעשה שופך את דמי, מלבין את פני ברבים, מבזה אותי, מציג אותי בפני משפחתי, חבריי,  קהל הבוחרים שבחרו בי, עם ישראל כולו .

בן גביר  דורש  מערוץ 7 פיצוי על סך של מיליון ש"ח וכן התנצלות והבהרה באותו מקום ואותו אופן שפורסם הפרסום המכפיש. הודגש כי סכום הנזק מוערך פי כמה אך  מטעמי פשרה מתבקש הסכום האמור.

עו"ד איתמר בן גביר

עוד טען בן גביר כי "באתר כה נפוץ כערוץ 7 – כאדם שתוקע סכין בגב המחנה שלו, פועל בניגוד לאינטרסים של המחנה עצמו, מציג את עצמו כדמות מסיימת, אך בפועל פועל הפוך ולמעשה כשותף למעשה הונאה וכבוד במחנה אליו אני משתייך.  זאת ועוד, נוכח עיסוקי כעורך דין בין היתר עורך דין פלילי המייצג לקוחות גם מול שירות הביטחון הכללי, הצגתם אותי כעורך דין שפל הפועל בניגוד לחוק, לכללי האתיקה של מדינת ישראל ולמעשה משקר את הלקוחות שלי ועושה מעשה הונאה חמורה"

עוד אומר בן גביר כי ערוץ 7   הגדילו את חשיפת הפרסום בכך שפרסמו  בציוץ בטוויטר את הכותרת. בן גביר הפנה לפסק דין אחר שניתן בעניינו לפני 15 שנה  על ידי השופט עודד שחם שם נקבע כי :"  "הצגתו של אדם כמי שמרמה את סביבתו הקרובה, ואשר מציג כאילו פעילותו נועדה לקידום רעיונות מסוימים, בעוד שבפועל היא נועדה לסכלם, נוטה בבירור לפגוע בשמו הטוב בקרב חברי אותה קבוצה".

לסיום, אומר בן גביר כי  ערוץ 7 מגלה מגמתיות נגדו ונגד עוצמה יהודית במשך השנה האחרונה  וכי ערוץ 7 לא מצא לנכון לבקש את תגובתו  שהועתקה ממקום אחר. "בכותרת הראשית צרפתם סרטון שבו נטען כי הטענה שאני סוכן שב"כ "וזאת בעקבות מידע שהגיע אליה: "בעוד שלמעשה בכתב ההגנה דברים אלה לא נטענו ולמעשה הגב' בנט טענה באותו כתב הגנה, כי: "למרות שבן גביר מציג חזות של איש ימין קיצוני כלפי חוץ, הרי על פי פרסומים שהגיעו לנתבעת בן גביר מופעל מזה שנים ארוכות כסוכן מטעם שירות הביטחון הכללי."

מערוץ 7 נמסר כי אין תגובה

 

 

 

אוהד לוין |להציג את כל הפוסטים של אוהד לוין

יש לך משהו חשוב לספר-ohad.ashkubit@gmail.com

« פוסט קודם
פוסט הבא »

בלב החדשות – משנת 2010  / פרסמו אצלנו /  ashkubit.com

© אריאלי פרסום ותקשורת

תגיות
אוכל אל על אריאל בלב החדשות בריאות הורים העיר אריאל חברת תעופה חגים חדשות חדשות בשומרון חדשות מאריאל חדשות מהארץ חדשות מהעולם חינוך טיולים טיסות טיסות לחו"ל טכנולוגיה טרור יוסי דגן ילדים ירושלים כלכלה מבזק מבזקים מגונדרת מדינה מדיני מזון משפט ופלילים נוער נופש ספורט עסקים פלילים פנאי צבא צבא וביטחון צרכנות שומרון תחבורה תיירות תעופה תרבות
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס