גבר נהרג הבוקר מתאונה עצמית בנגב. חובשים ופרמדיקים של מד"א מצאו אותו כשהוא ללא רוח חיים עם פגיעות רב מערכתיות. קריאות הצלה דווחו ממוקדים מרובים ברחבי הארץ למד"א ביניהם מרפסת שקרסה בתל אביב ובניין מאוכלס בקירית אונו שהיה בסכנת קריסה.
גבר (50) נהרג הבוקר (חמישי) שנמצא על ידי חובשים ופרמדיקים של מד"א כשהוא ללא רוח חיים בעקבות תאונה עצמית בסמוך לגבעות בר שבנגב. הגבר נמצא כשהוא ללא רוח חיים עם חבלות רב מערכתיות.
פראמדיק מד״א נאגיב סאנע, סיפר: ״כשהגענו למקום ראינו רכב הפוך בתעלה לצד הכביש. בסמוך אליו שכב גבר כבן 50 כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הוא סבל מחבלה רב מערכתית קשה ונאלצנו ולקבוע את מותו במקום״.
צילום: מד"א
בעקבות מזג האוויר הסוער הורגש היום עומס במוקדי החירום של מד"א ברחבי הארץ. צוותי מד"א הוזנקו למספר רב של אירועי הצפות בתים וכלי רכב. מרפסת בתל אביב קרסה ומבנה מאוכלס נוסף נמצא כשהוא בסכנת קריסה בקריית אונו. צוותי מד"א יילדו הלילה בירושלים שתי נשים שכרעו ללדת בביתם, נולדו בן ובת שפונו במצב טוב לחדר לידה בבתי החולים.
במגן דוד אדום נמשכת ההערכות המיוחדת והכוננות הגבוה, ופונים לציבור לא להיכנס עם הרכב למקומות מוצפים שלא ניתן לאמוד את עומקם, להיות בקשר עם שכנים קשישים ובני משפחה מבוגרים המתגוררים לבד, ובכל צורך רפואי לפנות למוקד החרום 101 של מד"א.
מדוברות מד"א נמסר כי בשעה 10:03 התקבל דיווח במרחב דן על פועל שככל הנראה החליק מגרם מדרגות באתר בנייה ברחוב הרב חי טייב בבני ברק. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לפצוע טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים בלינסון כשהוא במצב בינוני, עם חבלות בראש ובגפיים.