• חדשות
    • מהארץ
    • חדשות מקומיות
  • משפט ופלילים
  • צבא וביטחון
  • כלכלה
  • יהודה ושומרון
    • אריאל
      • הופעות ואירועים באריאל
        • גוונים אריאל
        • היכל התרבות אריאל
    • חדשות מטה בנימין
    • חדשות מגוש עציון
    • חדשות מחברון וחבל יתיר
  • חפש עסק
תפריט
  • חדשות
    • מהארץ
    • חדשות מקומיות
  • משפט ופלילים
  • צבא וביטחון
  • כלכלה
  • יהודה ושומרון
    • אריאל
      • הופעות ואירועים באריאל
        • גוונים אריאל
        • היכל התרבות אריאל
    • חדשות מטה בנימין
    • חדשות מגוש עציון
    • חדשות מחברון וחבל יתיר
  • חפש עסק
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
ד"ש מהשומרון עם יפעת אריאלי - לחץ לצפייה
צרכנות
אוכל
זוגיות
תעופה
תיירות
דעות
תרבות
משפטי
נומרולוגיה
ילדודס
שיווק
בריאות
עיצוב
יהדות
סטיילינג
גינון
נדל"ן
גרפיקה
פרסם כאן
כתבים
ראשי » כלכלה ופיננסים » השר אלי כהן: "שירשמו מיוצר ביהודה ושומרון"

השר אלי כהן: "שירשמו מיוצר ביהודה ושומרון"

עמי אטינגר 09/07/2018 13:09

בפגישה שהתקיימה בין שר הכלכלה והתעשייה אלי כהן לבין חברי ארגון "לב העולם" תקף השר את תנועות החרם ובירך את פעילי הארגון על תמיכתם ביהודה ושומרון וכינה אותם "מגדלור של אמת ונחישות בזמן שבקהילה הבינלאומית מנסים לנתק את הקשר שבין העם היהודי לארץ ישראל"

שר הכלכלה והתעשייה אלי כהן, בירך את פעילי ארגון "לב העולם" על תמיכתם בחיזוק ההתיישבות ופעילותם נגד תנועת BDS והחרם העולמי על יו"ש, בפגישה שהתקיימה בלשכתו. "אתם מגדלור של אמת ונחישות בזמן שבקהילה הבינלאומית מנסים לנתק את הקשר שבין העם היהודי לארץ ישראל", הוא כתב במכתב שצורף לחבילות מוצרים שיוצרו ביו"ש ונשלחו לאלפי התומכים ביותר מ-43 מדינות.

השר אלי כהן ונציגי לב העולם מכינים חבילה ממוצרי יו"ש שתשלח לאוהדי ישראל בחו"ל. צילום יח"צ

"אני רוצה להודות לכם בשמי ובשם ממשלת ישראל על מעורבותכם לחיזוק ההתיישבות ביו"ש, ועל שאתם מקדמים מגוון רחב של מוצרים שמייצרים שם. אם מדברים על סימון אותם מוצרים – אני דווקא תומך בסימון, אבל שירשמו שהסימון הזה מיוצר ביהודה ושומרון! ישראלים ופלשתינים שעובדים זה לצד זה לטובת המשפחות. אנו נמשיך לחזק את הכלכלה ואת העשייה, ואני מודה לכם על כל הפעילות שלכם לטובת יהודה ושומרון בפרט ולטובת מדינת ישראל בכלל", הוא ציין.

ארגון "לב העולם"

ארגון "לב העולם" הוקם כיוזמה למאבק בחרם העולמי על יו"ש. את הארגון ייסד עו"ד נתי רום, ומידי חודש שולח הארגון חבילות עם מוצרים מיו"ש לאלפי תומכי ישראל ביותר מ-43 מדינות. בפגישה עם נציגי הארגון ארז השר כהן חבילת מוצרים שתישלח לאחד מחברי הארגון ברחבי העולם.

לכל חבילה צורף מכתב מהשר, בו הוא מבטא את הערכתו לתומכי ישראל בעולם, שמשמשים לדבריו מגדלור של אמת ונחישות מול תנועות החרם.

"הכלכלה הישראלית משגשגת ונמצאת כיום בין הכלכלות המובילות ביותר בעולם עם שלל פיתוחים חדשניים, המצאות ומוצרים שהשפיעו על מיליוני בני אדם ברחבי העולם", כתב השר. "מיזם 'לב העולם' מקדם את הכלכלה הישראלית בכלל ואת כלכלת יהודה ושומרון בפרט ואף מסייע ומחזק את המאבק שלנו כנגד ארגוני החרם וה-BDS ברחבי העולם.

"בימים אלו, חלקים בקהילה הבינלאומית מנסים לנתק את הקשר שבין העם היהודי לארץ ישראל, ומבצעים צעדים ליצירת דה-לגיטימציה כנגד מדינת ישראל. תמיכתכם במדינת ישראל בכלל וביהודה ושומרון בפרט, משמשת מגדלור של אמת ונחישות מול השקר של ארגוני ה- BDS בו אני נתקל רבות בביקוריי ברחבי העולם", כתב השר.

בהמשך המכתב פירט השר על עימות שחווה עם פעילת BDS בקנדה, בו השיב לה כי "בזמן שהם עוסקים בטרור והרס, אנחנו ממשיכים לפתח, לבנות ולצמוח".

את המכתב סיים השר במילים על חשיבות הכלכלה באזור יו"ש לחיזוק ההתיישבות בו: "אני מאמין כי התשובה הניצחת לפעילים כנגד ישראל טמונה בהמשך חיזוק הכלכלה והתעשייה ביהודה ושומרון לטובת כלל האוכלוסייה באזור. כלכלה חזקה היא מדינה חזקה".

עו"ד נתי רום, מייסד הארגון, מסר: "אנחנו מודים לשר על תמיכתו בהתיישבות, על החיזוק שנתן למיזם ועל המכתבים לתומכי ישראל ברחבי העולם. כלכלה חזקה ביו"ש מחזקת את התיישבותנו באזור ותנועות החרם בעולם מבינות זאת היטב ומנסות להחליש את ההתיישבות בכל מחיר. אנו מודים לשר על המילים החמות לפעילינו ברחבי העולם, שמשמשים שגרירי הסברה של ישראל ויו"ש במדינותיהם, פשוטו כמשמעו. אני מקווה שנמשיך לראות בצמיחת ההתיישבות בחבל הארץ שלנו".

חדשות חדשות מהארץ יהודה ושומרון כלכלה שר הכלכלה

עמי אטינגר |להציג את כל הפוסטים של עמי אטינגר

עורך חדשות ב"דבר" ו"ידיעות אחרונות", 25 שנה עיתונאי ב"מעריב" בתפקידים: עורך חדשות, עורך כלכלי, רכז כתבים וכתב לענייני תעופה, תיירות ותעשיות ביטחוניות, עיתון מגפון באותם התחומים בתוספת כתב כלכלי ובעיתון אשקובית לב השומרון באותם התחומים

« פוסט קודם
פוסט הבא »
מחפשים משהו?
תגיות
אוכל (534) אל על (171) אריאל (277) בלב החדשות (193) בריאות (339) הורים (280) העיר אריאל (187) חברת תעופה (597) חגים (259) חדשות (2768) חדשות בשומרון (596) חדשות מאריאל (300) חדשות מהארץ (3074) חדשות מהעולם (315) חינוך (235) טיולים (482) טיסות (219) טיסות לחו"ל (169) טכנולוגיה (187) טרור (538) יוסי דגן (176) ילדים (452) ירושלים (223) כלכלה (1555) מבזק (289) מבזקים (346) מגונדרת (161) מדינה (202) מדיני (192) מזון (237) משפט ופלילים (374) נוער (173) נופש (373) ספורט (163) עסקים (327) פלילים (159) פנאי (866) צבא (247) צבא וביטחון (1040) צרכנות (865) שומרון (243) תחבורה (323) תיירות (1163) תעופה (1173) תרבות (401)

בלב החדשות – משנת 2010  / פרסמו אצלנו /  ashkubit.com

© אריאלי פרסום ותקשורת

תגיות
אוכל אל על אריאל בלב החדשות בריאות הורים העיר אריאל חברת תעופה חגים חדשות חדשות בשומרון חדשות מאריאל חדשות מהארץ חדשות מהעולם חינוך טיולים טיסות טיסות לחו"ל טכנולוגיה טרור יוסי דגן ילדים ירושלים כלכלה מבזק מבזקים מגונדרת מדינה מדיני מזון משפט ופלילים נוער נופש ספורט עסקים פלילים פנאי צבא צבא וביטחון צרכנות שומרון תחבורה תיירות תעופה תרבות
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס