חברת ברינקס ישראל מוסרת כי לא צפוי מחסור במזומן. החברה מבצעת התאמות למתקניה ולצורכי הלקוחות השונים. מוקד שירות הלקוחות פועל כסדרו ומקיים קשר ישיר עם הלקוחות
חברת ברינקס ישראל מעדכנת הבוקר כי בהמשך להודעת בנק ישראל, כלל הכספומטים יתופעלו כסדרם ומלאי המזומנים יתחדש באופן שוטף לא צפוי מחסור במזומן. חברת ברינקס ישראל מספקת שירות ותחזוקה למכשירי ה-ATM של הבנקים וכספומטים פרטיים ברמה ארצית, מהגולן בצפון ועד אילת בדרום.
עוד נמסר מהחברה, כי ברינקס תמשיך לספק את מגוון השירותים השונים לבנקים וללקוחותיה המסחריים, גם בתקופה זאת ובשעות אלו מבצעת החברה התאמות למתקניה ולצורכי הלקוחות השונים. מוקד שירות הלקוחות פועל כסדרו ומקיים קשר ישיר עם הלקוחות. החברה ערוכה לתת פתרונות לתרחישים והאתגרים השונים במשק, שהמצב החדש יציב בפניה.
ישי צוויקל, נשיא ברינקס ישראל: "חוסנה של חברה נמדד בשעת משבר וברינקס ערוכה לשימור הפעילות השוטפת גם במצבי קיצון. אנחנו נמצאים בקשר רציף עם כלל הגופים הפיננסיים ובהם גם גופי הפיקוח השונים על מנת להבטיח כי כלל השירותים ללקוחותינו ולציבור הרחב ינתנו כסדרם וזאת תחת כל תרחיש ובהתאם להנחיות משרד הבריאות".