• חדשות
    • מהארץ
    • חדשות מקומיות
  • משפט ופלילים
  • צבא וביטחון
  • כלכלה
  • יהודה ושומרון
    • אריאל
    • חדשות מטה בנימין
    • חדשות מגוש עציון
    • חדשות מחברון וחבל יתיר
  • חפש עסק
תפריט
  • חדשות
    • מהארץ
    • חדשות מקומיות
  • משפט ופלילים
  • צבא וביטחון
  • כלכלה
  • יהודה ושומרון
    • אריאל
    • חדשות מטה בנימין
    • חדשות מגוש עציון
    • חדשות מחברון וחבל יתיר
  • חפש עסק
ד"ש מהשומרון עם יפעת אריאלי - לחץ לצפייה
צרכנות
אוכל
זוגיות
תעופה
תיירות
דעות
תרבות
משפטי
נומרולוגיה
ילדודס
שיווק
בריאות
עיצוב
יהדות
סטיילינג
גינון
נדל"ן
גרפיקה
פרסם כאן
כתבים
ראשי » צרכנות » מרגש: הגדה של ילדי פנימיות נמכרת לקהל הרחב

מרגש: הגדה של ילדי פנימיות נמכרת לקהל הרחב

יפעת אריאלי 12/02/2020 22:06

עוד זמן קצר נחגוג את חג הפסח ונשב יחד עם המשפחה סביב שולחן החג כשמטעמי החג מונחים לפנינו ואנו כמהים לסיום קריאת ההגדה בכדי להתנפל על מאכלי החג. כאן נכיר לכם הגדה מיוחדת שכל כולה קודש לילדי הפנימיות- הגדה של ילדי פנימיות.

למרביתנו החג מסמל בית ומשפחתיות אך לא לכולם. בישראל חיים כ-10,000 ילדים בגילאים 8-18 בכ-100 פנימיות ומשפחות אומנה. מדובר בילדים שהוצאו מבתיהם על ידי רשויות הרווחה וכל חלומם הוא תחושת בית ומשפחה.

ילדים רבים הוצאו מהבית על רקע של משפחות שמתמודדות עם התמכרויות, מאסר, משפחות לא מתפקדות או חלילה, התייתמו מהוריהם.

השנה הפיקה עמותת "ילדים בסיכוי – המועצה לילד החוסה" הגדה מיוחדת לפסח שההכנסות ממכירתה יוקדשו לילדים האלו. ההגדה מותגה כהגדה חברתית  שנבנתה סביב הנושא "נוף ילדות."

מטרת ההגדה להפוך את החג לקסום גם בשביל הילדים החוסים בפנימיות וגם לאנשים שירכשו אותה וייהנו  מהגדה שעוטרה בידיהם של ילדים, נערים ונערות שחוסים בפנימיית "שבילים".

הילדים עיטרו את ההגדה על פי נוף ילדותם האישי והייחודי שמסמל עיר או אתר שקרוב ללבם. בסוף ההגדה תיהנו ממדריך טיולים שהוכן בשיתוף עם החברה להגנת הטבע.

חשוב לציין כי כל ההכנסות מרכישת ההגדות יושקעו בשיפור חייהם של ילדי הפנימיות בישראל שחיים מציאות מורכבת וקשה.

נוף ילדות

הקהל הרחב מוזמן לרכוש את ההגדות כמתנה למשפחה וקרובים וכן לארגונים וחברות כשי לעובדים. הרי, אין מתנה מופלאה מזו שעוזרת לאחר, מוסרים מהעמותה. "מדובר במתנה בעלת ערך אמיתי וקיימת אפשרות למתג את ההגדות עם לוגו החברה או הארגון שירכוש אותה."

עוד מוסרים מעמותת "ילדים בסיכוי – המועצה לילד החוסה" כי ישנן הגדות יפהפיות ומעוצבות : הגדה מתוקה – בה תוכלו למצוא מתכונים כשרים לפסח של השף מיקי שמו, הגדה נוספת "יש לי ציפור קטנה בלב" מכילה מגוון רחב של ציורי ציפורים שציירו ילדי פנימייה ובסופה תמצאו מגדיר ציפורים. ועוד הגדות רבות ומרהיבות.

מעוניין לרכוש הגדה ?

כדאי להיכנס ולראות את ההגדות

 

 

 

 

 

הגדה לפסח הורים חגים פסח צרכנות

יפעת אריאלי |להציג את כל הפוסטים של יפעת אריאלי

כתבת התיישבות ערוץ 20, עורכת בלב החדשות.
לפניות לכתבת במייל yifatar@ashkubit.com יש בידיך מידע מעניין? תמונה נשמח לקבל ממך דיווח למייל

« פוסט קודם
פוסט הבא »

בלב החדשות – משנת 2010  / פרסמו אצלנו /  ashkubit.com

© אריאלי פרסום ותקשורת

תגיות
אוכל אל על אריאל בלב החדשות בריאות הורים העיר אריאל חברת תעופה חגים חדשות חדשות בשומרון חדשות מאריאל חדשות מהארץ חדשות מהעולם חינוך טיולים טיסות טיסות לחו"ל טכנולוגיה טרור יוסי דגן ילדים ירושלים כלכלה מבזק מבזקים מגונדרת מדינה מדיני מזון משפט ופלילים נוער נופש ספורט עסקים פלילים פנאי צבא צבא וביטחון צרכנות שומרון תחבורה תיירות תעופה תרבות
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס