• חדשות
    • מהארץ
    • חדשות מקומיות
  • משפט ופלילים
  • צבא וביטחון
  • כלכלה
  • יהודה ושומרון
    • אריאל
    • חדשות מטה בנימין
    • חדשות מגוש עציון
    • חדשות מחברון וחבל יתיר
  • חפש עסק
תפריט
  • חדשות
    • מהארץ
    • חדשות מקומיות
  • משפט ופלילים
  • צבא וביטחון
  • כלכלה
  • יהודה ושומרון
    • אריאל
    • חדשות מטה בנימין
    • חדשות מגוש עציון
    • חדשות מחברון וחבל יתיר
  • חפש עסק
ד"ש מהשומרון עם יפעת אריאלי - לחץ לצפייה
  • חרבות ברזל : עדכונים
  • עקבו אחרינו בטלגרם
  • עקבו אחרינו בווצאפ
צרכנות
אוכל
זוגיות
תעופה
תיירות
דעות
תרבות
משפטי
נומרולוגיה
ילדודס
שיווק
בריאות
עיצוב
יהדות
סטיילינג
גינון
נדל"ן
גרפיקה
פרסם כאן
כתבים
ראשי » תיירות ונופש » פסח בטוח בכינרת "שאטל" סובב כינרת ללא עלות

פסח בטוח בכינרת "שאטל" סובב כינרת ללא עלות

אוהד לוין 25/04/2016 22:42
פסח בטוח בכינרת "שאטל" סובב כינרת ללא עלות

מתחם הפעלה וסימולטור המדמה תאונה מופעל בחופי כינרת- דוגית ולבנון כחלק ממבצע מניעת תאונות דרכים בכבישים

כבישי הארץ ובעיקר סובב כנרת מלאים בכלי רכב והולכי רגל במהלך חול המועד פסח. הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים ואיגוד ערים כנרת, יזמו בחג הפסח הזה, לראשונה בחופי הכינרת במבצע הסברה רחב היקף בחופי איגוד ערים כנרת במטרה להעלות את המודעות לנהיגה בטוחה, לסכנה של נהיגה בעייפות, או לאחר צריכת אלכוהול, וחשיבות הסובלנות ונהיגה הבטוחה בחזרה הביתה מהחופשה.

הנופשים בחופי איגוד ערים כינרת, מוזמנים להתנסות במצבי תאונה מדומים, בכדי להבין את המצב המסוכן כאשר נוהגים בחוסר ריכוז, או במקרים של הסחת הדעת. הסימולטור מותאם לנהגים ברכב או באופניים.
כחלק מהמבצע גם מסיירים בחופים צוותי הסברה משותפים לאיגוד ערים כינרת ולרשות לבטיחות בדרכים, שידגישו בפני הנופשים את החשיבות לשמירת כללי הבטיחות והזהירות לנהיגה בטוחה בדרך הביתה.

פסח בטוח בכינרת "שאטל" סובב כינרת ללא עלות
פסח בטוח בכינרת "שאטל" סובב כינרת ללא עלות

דרור בן חור, מנהל אזור טבריה והעמקים ברשות הלאומית לבטיחות בדרכים אמר: "הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים פועלת במשך כל השנה בתחומים שונים במטרה להגביר את מודעות הציבור לסכנות ולכללי הבטיחות בדרכים על מנת להפחית את מספר הנפגעים בכבישים ולמנוע את ההרוג הבא. בחופשת הפסח המוני בית ישראל יוצאים לטייל, הן בסובב כנרת וברחבי הארץ. על מנת לדאוג שכולם יחזרו הביתה בשלום, הרשות הלאומית בשיתוף איגוד ערים כנרת, מקיימים מבצע רחב היקף בחופי הכנרת במטרה להזכיר לכולם את חשיבות הבטיחות בדרכים. אנו מקווים שהמטיילים ייהנו וישובו לביתם בשלום וחג הפסח יסתיים ללא נפגעים".

דנה בכר מנהלת אגף מנהלת הכינרת אומרת: "הפעילות בפסח עם הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים מתקיימת במטרה להגביר את המודעות לסכנות בכבישים וברצון לצמצם את תאונות הדרכים ולדאוג שהנופשים בכינרת יחזרו הביתה בשלום. אנו מברכים על שיתוף הפעולה לרווחת הציבור בכלל והנופשים בחופי איגוד ערים כינרת בפרט".

עוד מציינת בכר, כי במהלך חול המועד פסח פועל קו אוטובוס להסעת הנופשים, 'שאטל' "סובב כנרת", ללא עלות! המאפשר ניידות לנופשים ומונע נהיגה במצב של עייפות לאחר הבילוי בשמש ובחוף "אנו מפצירים במטיילים להשתמש ב'שאטל' החינמי ולא להשתמש בכלי רכב פרטיים. הכבישים עמוסים ומסוכנים.

הסימולטורים יפעלו בחוף דוגית היום 25/4 בחוף לבנון – 26-27/4

איגוד ערים כנרת בטיחות בדרכים בטיחות בכבישים הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים טיולים בארץ כנרת פסח

אוהד לוין |להציג את כל הפוסטים של אוהד לוין

יש לך משהו חשוב לספר-ohad.ashkubit@gmail.com

« פוסט קודם
פוסט הבא »

בלב החדשות – משנת 2010  / פרסמו אצלנו /  ashkubit.com

© אריאלי פרסום ותקשורת

תגיות
אוכל אל על אריאל בלב החדשות בריאות הורים העיר אריאל חברת תעופה חגים חדשות חדשות בשומרון חדשות מאריאל חדשות מהארץ חדשות מהעולם חינוך טיולים טיסות טיסות לחו"ל טכנולוגיה טרור יוסי דגן ילדים ירושלים כלכלה מבזק מבזקים מגונדרת מדינה מדיני מזון משפט ופלילים נוער נופש ספורט עסקים פלילים פנאי צבא צבא וביטחון צרכנות שומרון תחבורה תיירות תעופה תרבות
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס