12 עובדים במסעדת ביגה נכנסו לבידוד כשאל שולחנו של חולה 28 ניגשה המארחת ושני מלצרים נוספים. הסניף עבר חיטוי אתמול בלילה(ראשון) .במקביל החלו מספר תושבים להקים חמ"ל קהילתי בו לעזרת מבודדי הקורונה שאינם יכולים לצאת מהבית. במידה ויזדקקו לשליחות של מזון, תרופות או סיוע נוסף הם מוזמנים לפנות באמצעות הטופס בתחתית הכתבה.
אתמול(ראשון) פורסם על חולה קורונה (50) מירושלים ששהה במסעדת "ביגה" באריאל ביום חמישי ה-5 במרץ בין השעות 20:00-21:30. משרד הבריאות הורה לאנשים ששהו בקרבת החולה להיכנס לבידוד בביתם. ההנחיות של משרד הבריאות למגע ישיר עם חולה כוללות שהייה של כ-15 דקות במיקום של כשני מטרים מהחולה. אנשים ששהו בפרקי הזמן האלו במסעדה התבקשו להיכנס לבידוד.
לדברי הזכיין של רשת "ביגה" באריאל 12 עובדים נכנסו לבידוד לאחר המגע עם חולה מספר 28 ששהה במסעדה ביום חמישי ה-5 במרץ. המארחת ושני מלצרים נוספים היו במגע ישיר עם החולה.
במהלך הלילה עברה מסעדת "ביגה" באריאל חיטוי והמסעדה עצמה פתוחה למבקרים. צוות העובדים שהיה במגע עם החולה נכנס לבידוד בית. אמש נמסר מהמסעדה כי היא עודכנה ממשרד הבריאות בנוגע לחולה הקורונה שביקר וכי המסעדה פעלה בכפוף להנחיות משרד הבריאות שהורה לעובדי המשמרת להיכנס לבידוד. במקביל נמסר מביגה כי משרד הבריאות הורה כי הסניף יכול להמשיך לעבוד כרגיל וכי לא קיים חשש למבקרים. הסניף עבר חיטוי במהלך הלילה ונפתח בשעות הבוקר כרגיל.
עיריית אריאל מסרה כי מרגע שנודע לה על החולה תושב ירושלים שסעד במסעדת "ביגה" בעיר היא פעלה על מנת ליידע את הציבור על הזמנים בהם ביקר החולה ועל הצורך להיכנס לבידוד.
עוד נמסר מהעירייה כי הנהלת העירייה מעודכנת בחלק מן המקרים בהם תושבים נמצאים בבידוד. לא כל תושב מודיע על בידוד וזאת גם בהתאם למשרד הבריאות אשר מבקש מהתושבים להיכנס לבידוד באופן עצמאי.
העירייה הציעה לתושבים שנמצאים בבידוד ליצור קשר עם המוקד העירוני במידה והם זקוקים לסיוע כלשהו . העירייה תעשה כל מה שניתן על מנת להקל על המבודדים. ש
[…] קורונה באריאל : 12 עובדי ביגה נכנסו לבידוד […]
[…] קורונה באריאל : 12 עובדי ביגה נכנסו לבידוד […]
[…] קורונה באריאל : 12 עובדי ביגה נכנסו לבידוד […]
[…] לפני כשבוע הוכנס לבידוד גם הרב לבנון( רב השומרון) יחד עם 12 אנשים נוספים שהיו […]