• חדשות
    • מהארץ
    • חדשות מקומיות
  • משפט ופלילים
  • צבא וביטחון
  • כלכלה
  • יהודה ושומרון
    • אריאל
      • הופעות ואירועים באריאל
        • גוונים אריאל
        • היכל התרבות אריאל
    • חדשות מטה בנימין
    • חדשות מגוש עציון
    • חדשות מחברון וחבל יתיר
  • חפש עסק
תפריט
  • חדשות
    • מהארץ
    • חדשות מקומיות
  • משפט ופלילים
  • צבא וביטחון
  • כלכלה
  • יהודה ושומרון
    • אריאל
      • הופעות ואירועים באריאל
        • גוונים אריאל
        • היכל התרבות אריאל
    • חדשות מטה בנימין
    • חדשות מגוש עציון
    • חדשות מחברון וחבל יתיר
  • חפש עסק
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
ד"ש מהשומרון עם יפעת אריאלי - לחץ לצפייה
צרכנות
אוכל
זוגיות
תעופה
תיירות
דעות
תרבות
משפטי
נומרולוגיה
ילדודס
שיווק
בריאות
עיצוב
יהדות
סטיילינג
גינון
נדל"ן
גרפיקה
פרסם כאן
כתבים
ראשי » חדשות מאריאל » חדשות העיר אריאל » תחרות המרקים באריאל : הברקה גאונית של שי אורני

תחרות המרקים באריאל : הברקה גאונית של שי אורני

יפעת אריאלי 17/01/2020 14:39

תחרות המרקים באריאל " מאסטר SOUP " היא רעיון גאוני ומקסים שלמרות הקור העז, הצליח להוציא מאות תושבים מהבית בכדי לטעום מרקים חמים וביתיים.

היום(שישי) התקיימה תחרות המרקים "מאסטר SOUP" אריאל. בתחרות הוגשו 33 מרקים שונים שהוכנו על ידי תושבי ותושבות העיר.  כבר בסביבות השעה 12:00 החלו להגיע תושבים אל "האוהל הלבן" בכניסה לעיר כשבכניסה כבר הורגשו ריחות המרקים המחממים. מזג האוויר הקריר התאים בדיוק ואנשים התרוצצו עם קעריות מרק ופתקים קטנים בין דוכני המרקים.

להקון אריאל, צילום: בלב החדשות

את האירוע המיוחד יזם שי אורני מנכ"ל החברה העירונית גוונים והפיקה יאנה גונן. מגישת הטלוויזיה הילה אלפרט שימשה כראש צוות השופטים שטעמו את כל המרקים ובחרו את המרקים המנצחים. בין האורחים היו ממלא מקום ראש העיר יחיאל טוהמי וסגן ראש העיר הטרי, פבל פולב. קעריות המרק נמכרו בשקל אחד בכדי שאנשים יוכלו לטעום מספר רב של מרקים ואכן, משפחותת שהגיעו קנו מספר קערות ועברו בין הדוכנים כשהם טועמים מכל סוגי המרקים.

בחירה נוספת הייתה "בחירת הקהל" המרק שנבחר כחביב הקהל היה מרק  מס' 12 של ברוך אלמוג מהאגודה למען החייל, מרק ל"ג בעומר.  המרק המקורי ביותר היה מרק מספר 13 של אריאלה דקל והוא נקרא מרק משי.  מרק החרצ'ו של אירינה סחוטה זכה בציון לשבח והמרק הקבוצתי  נבחר המרק של קבוצת טמפו אריאל.  בקטגורית המרק המרגש זכו שלושה מרקים :  המרק של מועדון "מתחברים", ניצולי השואה ואורט אריאל.

צעירי אריאל, צילום: בלב החדשות

את הפרסים  שחולקו לזוכים בתחרות תרמו שני בתי עסק שנמצאים באזור התעשייה הזעירה באריאל "אצל עוזי" ו"מקרו באריאל".

במקביל לטעימת המרקים הנעימו ילדי קבוצת "הלהקון"  בניהולו המוסיקלי של בן אשואל,  את הזמן כששרו את השיר "תמיד חלמתי" של אליעד נחום.  גם צעירי אריאל המופלאים שמייצגים את העיר בכבוד הופיעו במהלך חגיגת המרקים המקסימה הזו. צעירי אריאל יטוסו בקרוב להופעה  לפלורידה ושוב ייצגו את אריאל באופן מקצועי ומרגש. את שני ההרכבים האלו מנהל המפיק המוסיקלי, בוגר בית הספר "רימון" ברמת השרון  בן אשואל שהצליח לרגש את הקהל עם שילובים הרמוניים ועיבודים מקסימים.

תחרות המרקים באריאל
תחרות המרקים באריאל צילום : בלב החדשות

 

 

 

 

אוכל חדשות מאריאל מרק מרקים

יפעת אריאלי |להציג את כל הפוסטים של יפעת אריאלי

כתבת התיישבות ערוץ 20, עורכת בלב החדשות.
לפניות לכתבת במייל yifatar@ashkubit.com יש בידיך מידע מעניין? תמונה נשמח לקבל ממך דיווח למייל

« פוסט קודם
פוסט הבא »
מחפשים משהו?
תגיות
אוכל (534) אל על (171) אריאל (277) בלב החדשות (193) בריאות (335) הורים (279) העיר אריאל (187) חברת תעופה (597) חגים (258) חדשות (2715) חדשות בשומרון (571) חדשות מאריאל (298) חדשות מהארץ (3060) חדשות מהעולם (315) חינוך (230) טיולים (476) טיסות (219) טיסות לחו"ל (169) טכנולוגיה (187) טרור (536) יוסי דגן (171) ילדים (452) ירושלים (223) כלכלה (1551) מבזק (286) מבזקים (344) מגונדרת (161) מדינה (202) מדיני (192) מזון (236) משפט ופלילים (372) נוער (173) נופש (373) ספורט (163) עסקים (323) פלילים (156) פנאי (866) צבא (247) צבא וביטחון (1028) צרכנות (855) שומרון (243) תחבורה (319) תיירות (1153) תעופה (1172) תרבות (399)

בלב החדשות – משנת 2010  / פרסמו אצלנו /  ashkubit.com

© אריאלי פרסום ותקשורת

תגיות
אוכל אל על אריאל בלב החדשות בריאות הורים העיר אריאל חברת תעופה חגים חדשות חדשות בשומרון חדשות מאריאל חדשות מהארץ חדשות מהעולם חינוך טיולים טיסות טיסות לחו"ל טכנולוגיה טרור יוסי דגן ילדים ירושלים כלכלה מבזק מבזקים מגונדרת מדינה מדיני מזון משפט ופלילים נוער נופש ספורט עסקים פלילים פנאי צבא צבא וביטחון צרכנות שומרון תחבורה תיירות תעופה תרבות
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס