הבוקר שיגר ראש הממשלה מר בינימין נתניהו מכתב תמיכה למר שבירו , ראש עיריית אריאל ומתמודד לראשות העיר בבחירות המוניציפאליות ביום שלישי הקרוב ה 22.10.13
מכתב תמיכה רשמי זה מפריך באופן סופי את טענותיהם של המתמודדים האחרים במהלך קמפיין הבחירות בעיר אריאל בו הם טענו כי שבירו איננו חבר מרכז ליכוד וכי מכתב התמיכה שהציג ממפלגת הליכוד איננו אמין ואולי אף מזוייף. אם כן, במכתבו של נתניהו, משבח ראש הממשלה את שבירו על פועלו הרב בשמונת החודשים האחרונים בהם תפקד כראש העיר ומביע את הערכתו לאיש ולעשייתו.
נתניהו מביע תמיכה מלאה בשבירו וכותב כי הוא תומך בו בבחירות הקרובות לראשות העיר אריאל. להזכירכם, נתניהו, נחשב כראש הממשלה שהצליח לייצב את מעמדה הכלכלי של ישראל בעולם למרות השפל הכלכלי הקשה בו נמצאות מדינות אשר נחשבו לאיתנות כלכלית. נתניהו ידוע בכושר הניווט המיוחד שלו כאשר הוא מנווט את ישראל באופן ישיר לכיוונים חיוביים הן מבחינת מעמדה הכלכלי, הן מבחינת יחסי החוץ של המדינה ומבחינות רבות ונוספות העומדות לזכותו של ראש הממשלה.
שבירו, איש צנוע אומר בתגובה למכתב כי הוא ימשיך בעשייה למען העיר וכי גם בדרכי נועם ניתן להשיג למען העיר אריאל תקציבים . שבירו , סגן אלוף בצה"ל , יודע להיות גם אסרטיבי כשצריך ואומר לנו במבט כריזמתי הגורם לי להשפיל עיניי כלפי מטה , העיר אריאל תצמח, תגדל, תבנה, תדאג לשכבות החלשות, תדאג לזוגות הצעירים ודלתי תהייה פתוחה בכל עת לציבור הרחב.