מאת גלי לב מנהלת מותג לוריאל פריז איפור.
מותג האיפור הבינלאומי לוריאל פריז מציג את מראה האיפור לסילבסטר הערב הכי נוצץ בשנה מראה אלגנטי, סקסי וייחודי
לכולנו כבר ברור לאן החורף הקרוב הולך- ולמי שפספסה- אדום הוא הצבע!ערב חגיגות סוף שנה האזרחית- זה הזמן שלך להשקיע ולהפתיע את כולם במראה האולטימטיבי- אלגנטי, סקסי, נוצץ וייחודי.
אז איך את יכולה לקחת את הטרנד הלוהט הזה וליצור מראה אדום מיוחד עבור ה"לילה של השנה"?
מראה הסילבסטר פנים בגימור פורצלן, עיניים מאופרות במראה"חתולי" שחור עדין, לצד מניפת ריסים שחורה ומודגשת ושפתיים מלאות בגוון אדום עמוק. קיים איזון בין הפוקוס על השפתיים האדומות לעיניים העדינות על מנת ליצור מראה חושני ואופנתי.
כיצד נשיג את המראה
פנים
- באירוע מיוחד כמו ליל הסילבסטר תרצי שעורך יקבל את המראה הזוהר והטבעי. לכן חשוב להתחיל מבסיס טוב, על פנים נקיות הניחי לומי מג'יק פריימר, מעל הגבה בשליש החיצוני, על עצמות הלחיים וקו הלסת.
- המשיכי עם מייק אפ טרו מאץ' בגוון המתאים לעורך, כדי ליצור קנבס חלק ואחיד כבסיס לשדרוגי האיפור שמיד יגיעו. יש להקפיד על שכבת מייק אפ דקיקה שלא תכביד על העור.
עיניים
- את העיניים אפרי בגוונים רכים ובהירים על מנת לתת בסיס למראה ה"חתולי". שימי מעט צלליתעל כרית האצבעות ובטפיחות עדינות על
צלם: לוריאל פריז חו"ל העפעףהניחי את גוון הניוד הבהירמ רביעיית צלליות קולור ריש (גוון E6) על כל גלגל העין. שילוב של מעט מייק אפ על העפעף לפני שימוש בצללית תגרום לצללית להראות טבעית וזוהרת יותר וכמובן להישאר זמן רב יותר.
- ללוק ה"חתולי", השתמשי בסופר ליינר שחור קרבון הקלאסי והניחי אותו בצמוד לקו הריסים.
- מסקרה- מראש היי נדיבה! וזה אומר עצבי את ריסיך עם מסקרה, אל תחששי ל OVER DOING. מברשת הסיליקון של מסקרת מגה ווליום קולגןתפריד את הריסים ותקנה להם מראה מלא אך לא גבישי.
שפתיים
- השפתיים הם הפוקוס של המראה ולכן אנו נבחר בגוון עשיר של אדום מט מהקולקציה האקסקלוסיבית "פיוררדס". הגוון המהמם יעניק לשפתיים מראה חושני ודרמטי. מומלץ להשתמש במעט מייק אפ על השפתיים לפני מריחת השפתון על מנת לקבע את הצבע ולהבליטו. לבעלות שפתיים דקות- בחרי גוון בהיר יותר של אדום כמו השפתון של בלייק לייבלי או ליהקבדה. בעלות שפתיים מלאות יכולות למרוח גוונים עמוקים וכהים יותר כמו של לטיסיהקאסטה או ג'ניפר לופז.
תוספות אחרונות
- בשלב פיסול הפנים הניחי את הגלאםברונז מקו האוזן עד לקו השפה על מנת לחטב את עצמות הלחיים.
- להשלמת הלוק המנצח, מרחי לק שישלים את המראה. לק בגוון אדום לוהט מס' 404 יתאים בצורה מושלמת.