• חדשות
    • מהארץ
    • חדשות מקומיות
  • משפט ופלילים
  • צבא וביטחון
  • כלכלה
  • יהודה ושומרון
    • אריאל
    • חדשות מטה בנימין
    • חדשות מגוש עציון
    • חדשות מחברון וחבל יתיר
  • חפש עסק
תפריט
  • חדשות
    • מהארץ
    • חדשות מקומיות
  • משפט ופלילים
  • צבא וביטחון
  • כלכלה
  • יהודה ושומרון
    • אריאל
    • חדשות מטה בנימין
    • חדשות מגוש עציון
    • חדשות מחברון וחבל יתיר
  • חפש עסק
ד"ש מהשומרון עם יפעת אריאלי - לחץ לצפייה
צרכנות
אוכל
זוגיות
תעופה
תיירות
דעות
תרבות
משפטי
נומרולוגיה
ילדודס
שיווק
בריאות
עיצוב
יהדות
סטיילינג
גינון
נדל"ן
גרפיקה
פרסם כאן
כתבים
ראשי » חדשות מהארץ » 105 קורבנות של נגיף הקורונה ביממה האחרונה

105 קורבנות של נגיף הקורונה ביממה האחרונה

יפעת אריאלי 17/02/2020 8:04

משרד הבריאות הסיני מדווח הלילה על 105 קורבנות חדשים של נגיף הקורונה. מניין המתים מהנגיף בסין עלה ל-1,770. עוד מדווחים מסין על 2,048 מקרי הדבקות  חדשים  וכי עד עתה נדבקו בנגיף 70,548 בני אדם.

 

הבוקר (שני) נמשכת בהלת הקורונה כשמניין ההרוגים עולה ב-105. שלושה ישראלים מספינת התענוגות  דווחו כחולים בנגיף הקטלני ומספרם של מקרי ההידבקות בנגיף עולה הבוקר ל70,548 בני אדם.

כזכור, אתמול פרסם משרד הבריאות הישראלי החמרה בהנחיות לחוזרים ממדינות המזרח הרחוק והורה כי כלל החוזרים ישהו בבידוד גם במידה ואינם סובלים מתסמינים של הנגיף. בנוסף הנחה משרד הבריאות הישראלי כי במידה וחלים תסמינים כלשהם, חובה על החולה לתאם טלפונית את הגעתו אל הגורם המטפל ועוד הורה כי חל איסור על החולה להגיע באמצעות שירותי התחבורה הציבורית.

pixabay

ההוראה הורחבה לאחר שהנגיף התפשט ודווח אתמול על שני ישראלים שנדבקו בנגיף בספינת התענוגות הנצורה. משרד הבריאות הנחה את כלל החוזרים להסתגר בבידוד בביתם לתקופת הדגירה של הנגיף (14 יום) ולא לצאת למקומות ציבוריים הכוללים, מוסדות חינוך, מקומות עבודה, שירותי תחבורה ציבורית ומקומות בילוי ונופש. גם הגעה לבתי החולים ולקופות החולים לחולים החשודים כנשאים של הנגיף תהייה בתיאום מראש עם הגורם המטפל.

גם חברת התעופה "אל על" הודיעה על קשיים בעקבות ביטול טיסות ומסרה כי ברבעון הראשון לשנת 2020 צפויה ירידה גדולה בהכנסות החברה בעיקר ליעדים במזרח הרחוק: “על פי הערכה ראשונית אשר ביצעה החברה, נכון למועד דיווח זה, צפויה ברבעון הראשון לשנת 2020 ירידה בהכנסות החברה, בעיקר ביעדי המזרח, אשר להערכת החברה נכון לייחסן לאירוע נגיף הקורונה, של כ-30 מיליון דולר. יחד עם זאת, מרבית הירידה כאמור צפויה, להערכת החברה, להתקזז עקב צמצום הוצאות תפעוליות של החברה”, מסרה אל על בהודעה לבורסה, וציינה שהיא עוקבת באופן שוטף אחר ההתפתחויות בעולם בקשר עם נגיף הקורונה ובוחנת את ההשלכות על פעילותה.

 

יפעת אריאלי |להציג את כל הפוסטים של יפעת אריאלי

כתבת התיישבות ערוץ 20, עורכת בלב החדשות.
לפניות לכתבת במייל yifatar@ashkubit.com יש בידיך מידע מעניין? תמונה נשמח לקבל ממך דיווח למייל

« פוסט קודם
פוסט הבא »

תגובה אחת

  1. נגיף הקורונה גרם ליותר מ-200 אלף ביטולי טיסות | בלב החדשות 23/02/2020 בשעה 17:25

    […] המטבע העולמי (IMF) טוענת, כי נגיף הקורונה היא טרגדיה אנושית, המשבשת את הפעילות הכלכלית בסין, […]

בלב החדשות – משנת 2010  / פרסמו אצלנו /  ashkubit.com

© אריאלי פרסום ותקשורת

תגיות
אוכל אל על אריאל בלב החדשות בריאות הורים העיר אריאל חברת תעופה חגים חדשות חדשות בשומרון חדשות מאריאל חדשות מהארץ חדשות מהעולם חינוך טיולים טיסות טיסות לחו"ל טכנולוגיה טרור יוסי דגן ילדים ירושלים כלכלה מבזק מבזקים מגונדרת מדינה מדיני מזון משפט ופלילים נוער נופש ספורט עסקים פלילים פנאי צבא צבא וביטחון צרכנות שומרון תחבורה תיירות תעופה תרבות
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס